Column Left

3 Eylül 2019 Salı

FASULYE SALATASI

Sponsorlu Bağlantılar











Sponsorlu Bağlantılar

FASULYE SALATASI

Yarım kilo çalı fasulyesi
4 adet kapya biber
Bir kutu mısır
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
Nar ekşisi
Yarım limon
2 yemek kaşığı sirke(eğer kapyabiberi konserve kullanıcaksanız sirke kullanmayın yada bir kaşık kullanın)
2 3 diş sarmısak
Zeytinyağı tuz
Fasülyeyi yıkadıktan sonra uzunlamasına ortadan ikiye bölüyoruz üç dört parçaya doğruyoruz
Zeytin yağın da harlı ateşte fasülyeleri kavuruyoruz
En az 5 10 dk karıştırarak kavuruyoruz.Bir çay bardağı sıcak su ekleyip hafif diri kalacak şekilde pişiriyoruz.
Kapya biberleride uzunlamasına julyen şeklinde doğruyoruz.
Az sıvı yağda harlı ateşte kavuruyoruz.
Sarmısaklarıda ikiye üçe bölüp biber ile kavuruyoruz.
Fasülyeyi bir kaba alıyoruz.Kapya biberiye ekliyoruz.
Maydanoz ile dereotunu ince doğrayıp ekliyoruz
Mısırıda ekliyoruz
Bir kasede nar ekşisi sirke limonsuyu ve tuzu karıştırıp salataya döküp karıştırıyoruz  AFİYET ŞİFA OLSUN




Repost https://instagram.com/cigdemdenlezzetler?igshid=1lmxb7hpsnt5v

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments