Column Left

4 Eylül 2019 Çarşamba

AVAKADO SALATASI (EZMESİ

Sponsorlu Bağlantılar











Sponsorlu Bağlantılar


AVAKADO SALATASI (EZMESİ )

MALZEMESİ
2 olgun avakado (olgun değilse kağıda sarılı şekilde bir kaçgün bekletin)
1büyük yeşil elma (rendenin ince tarafıyla rendeleyip suyunu sıkıyoruz) 🌾1 su bardağı ceviz (ince kıyılmış toz halinde)
1 diş sarımsak (rendelenmiş olacak)
2çorba kaşığı zeytinyağı
5 6 dal yeşil soğanın yeşil kısmı
1 limon suyu tost ekmeği
YAPILIŞI
Avakadolar ikiye bölünür çekirdeği çıkartılır.
Avakadonun içi kaşıkla oyularak çıkartılır,ezilir
Yeşil Elmanın kabuğu soyulur rendenin ince tarafıyla rendelenir suyu sıkılır
İnce doğranmış yeşil soğan zeytin yağında hafifçe çevirilir
Toz halindeki ceviz eklenir
Limon suyu eklenir
Bütün hazırladığımız malzemeyi karıştırıp sarımsağı ,tuzu eklenir
Tost ekmeklerine sürülür pul biberi serpilir
Tost ekmeklerini isterseniz dörde bölüp kanepe şeklinde servis yapabilirsiniz
İsterseniz ezmeden önce  labne peynir sürebilirsiniz


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments