Column Left

29 Ağustos 2019 Perşembe

POĞAÇA TARİFİ

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar










POĞAÇA

MALZEMELER

  İki Yumurta ( 1'i üzerine)

Bir Pakaet yumuşak margarin

 BirSu bardağı yoğurt

Bir Tatlı kaşığı tuz

Bir Kabartma tozu

4/5 - 5 Su bardağı un

Bir Çorba kaşığı çörek otu
İÇ MALZEMESİ

Yarım kalıp Beyaz Peynir
HAZIRLANIŞI

Yumurtayı çatalla çırpın. Üzerine margarini yoğurdu tuzu ekleyin ve avuçlayarak yoğurun.

Unu ve kabartma tozunuda ekleyip hamuru yogurun. Kulak memesi yumusaklığında bir hamur elde edin.

Beyaz beyniri bıçakla minik parçalara bölün.

Hamurdan yumurta büyüklüğünde parçalar koparıp avucunuzda açın, içine peynir koyup yuvarlayın.

Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp çörek otu dökün.

önceden ısıtılmıs 160 C Fırında pişirin.

Afiyet olsun:)

Repost https://instagram.com/zeynkurabiye?igshid=g0vnjes1ie6n

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments