Column Left

30 Aralık 2018 Pazar

BAL KABAKLI BONBONLAR

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar






BAL KABAKLI BONBONLAR
1 su bardağı kabak tatlısı püresi
2 paket petibör bisküvi
1 çay kaşığı tarçın
1 çay bardağı ince kıyılmış ceviz içi ( isteğe bağlı )
2 paket çikolata ( 160 gr )
Öncelikle bisküvileri robotta un haline gelene kadar çekin, bir kenarda beklesin. Derin bir kap içerisine bir kısmını koyup üzerine kabak tatlısı püresini, ceviz içini ve tarçını koyup yoğurun. Cıvık olursa bisküviden biraz daha ekleyin. Ele yapışmayacak kıvama geldiğinde ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizde yuvarlayın. Düz bir tabak üzerine dizip buzdolabında 15-20 dakika kadar dinlendirin.
Bu arada çikolataları parçalayıp benmari usulü eritin. Çikolata soğuduktan sonra balkabaklı topları içine batırıp yağlı kağıt üzerine çıkarın. Böylece çikolata yapışmadan geri alabilirsiniz. Donması için tekrar buzdolabına kaldırın. Afiyet olsun 

Tarif için teşekkürler : muhallebinindibi
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments