Column Left

31 Ağustos 2019 Cumartesi

Kokostar

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar














Kokostar

Malzemeler
1 poşet krem şanti
1 su bardağı soğuk süt
Alabildiği kadar hindistan cevizi (225gr )

Üzeri için;
250 gr sütlü sade çikolata
3 tatlı kaşığı sıvı yağ
Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi'nin Yapılışı

İlk önce sütü ve krem şantiyi katılaşana kadar çırpın. Katılaşan krem şantinin üzerine hindistan cevizini azar azar ilave edin. Ele yapışmayacak yumuşak kıvama geldiğinde buz dolabına kaldırıp yarım saat kadar dinlendirin ( dinlenen harcın biraz daha sertleşmiş olması gerekiyor )
Dinlenen hindistan cevizli harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar alın elinize yuvarlayın. Buzdolabında tekrar biraz dinlendirin.

Sütlü çikolatayı benmari usulü eritin. Sıvı yağı çikolatayla iyice karıştırın. Hindistan cevizi toplarını içine batırıp iyice çikolataya bulayıp çatalla çıkarın (alüminyum folyonun üzerine koyun ) ve buzdolabında çikolata donana kadar dinlendirip servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

https://instagram.com/zeynkurabiye?igshid=1qy8je2w53tmt
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments