Column Left

31 Ağustos 2019 Cumartesi

Karnabahar Salatası

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
















Karnabahar Salatası

1 orta boy karnabahar
6-7adet salatalık turşusu
3 diş sarmısak
5-6 kaşık tepeleme tava yoğurdu

Yapılışı;
Karnabaharı yıkayıp top top dalları ayırın. Kaynar suda yaklaşık 10dk pişirin. Pişip pişmediğini çatatlla kontrol edin.
Pişen karnıbaharları süzgece alın üzerini örtüp soğumaya bırakın.
Soğuyan karnıbaharları sevis tabağına dizin. Turşuları doğrayıp aralarına ve üzerlerine serpin.
 Sarmısaklı yoğurt hazırlayıp üzerine dökün ve sitreçleyip buzdolabında soğumaya bırakın.
Soğuduktan sonra servis yapın.

Not: salata dolapta soğumayı beklerken suyu dibine çökebiliyor... kaseyi hafifce yanlayıp dökülmeyecek şekilde suyunu süzdürebilirsiniz. Afiyet olsun

https://instagram.com/zeynkurabiye?igshid=7m6bv846xbnr
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments