Column Left

15 Ocak 2017 Pazar

Peynirli Pogaca

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar


Peynirli Pogaca Tarifi
su bardagı ılık süt
1 cay bardagi ılık su
1 su bardagından iki parmak eksik sıvıyag
1 yumurtanın beyazı (Sarısı üzerine)
1 yemek kasıgı tepeleme toz seker
1 tatlı kasıgı tuz
1 paket toz maya
Aldıgı kadar un
Hamuru icin süt su sıvıyag yumurtayı yogurma kabına alıyoruz.Daha sonra 45 dakika kada mayalanmasını bekliyoruz.
Mayalandıktan sonra cevizden biraz büyük bezelere ayırıyoruz.Daha sonra tezgahınızın üzerine biraz
sıvıyag döküp bu her bezeyi o yag ile elinizle duzleyin yuvarlak acılmıs bezenin basına peynirli harcı
koyun diger ucunuda dılımlere ayirin ve rulo yapın sarin ıce dogru kivirin.Daha sonra 10 dakıka kadar
tepsıde bekletıp üzerıne yumurta sarisi sürüp önceden ısıtılmıs fırında üzeri kızarana kadar pisirin.
Afiyet Olsun

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments