Column Left

3 Eylül 2019 Salı

Yalancı tavuk göğsü

Sponsorlu Bağlantılar











Sponsorlu Bağlantılar


Yalancı tavuk göğsü
Malzemeler
200 g tereyağı
1 su bardağı un
1 fiske tuz
1 l süt
2 vanilya şekeri
1 su bardağı şeker
Tereyağı unla kavrulur, üzerine süt ve diğer malzemeler ilave edilir ve tel çırpıcı ile kaynayana kadar çırpılır.
Tencere ocaktan alınır ve 10 dakika mikserler çırpılır.
Islatılmış dikdörtgen borcam dökülür ve üzerine tarçın serpilir.
Mutlaka bir gece buzdolabında soğutulur.
Püf noktası: mikserle çırpma süresi 10 dakikadan az olmamalı, yoksa kıvamı güzel olmuyor!

Afiyet olsun
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments