Column Left

6 Eylül 2019 Cuma

Tartolet

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar















Tartolet...
🌟125 gr yumuşatılmış margarin
🌟1 yumurta
🌟1çay bardağı şeker
🌟1çay bardağı sıvı yağ
🌟1 çay kaşığı kabartma tozu
🌟Aldığı kadar un
Kreması için;
🌟2 paket vanilyalı cremeole
🌟2 paket kremşanti
Kenarları için;
🌟1,5 paket sütlü veya bitter çikolata(ben ari usulü eritilmiş)
🌟1çay bardağı kadar çekilmiş fındık, badem veya ceviz
Üzeri için;
🌟Çilek, kivi, muz
🌟1 paket orman meyveli sos
Tart hamurunu yoğurun ceviz büyüklüğünde parçalar alıp silikon tart kalıplarının içine çok kalın olmayacak şekilde yayın güzelce kalıbın şeklini alsın. Çatalla tabanını birkaç yerinden delin. Ortalama 35 tane çıkıyor. 175 derecede çok kızarmadan pişirin. Soğuyunca kalıplarından çıkarın. Kenarlarını erimiş çikolataya ve fındığa batırın. Kremaları üzerindeki tarife göre çırpın. Kremşantileri de tarife göre çırpın. Sonra birbirine ekleyin karıştırın. Tartoletlerin içine güzelce krema torbası ile sıkın. Üzerine meyvelerini yerleştirin ve 1 kaşık kadar sosdan gezdirin.
Yapacak olanlara kolay gelsin...
Afiyet olsun...
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments