Column Left

30 Ağustos 2019 Cuma

Tang li Tatlı

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
















Tang li Tatlı👇🏼
MALZEMELER

Kare borcam

Zemin İçin; 1 Lt Süt - 5 Kaşık Nişasta - 1 Su Bardağı Şeker -  1 Vanilya.

Ortası İçin; Bir Paket Eti Kakaolu Bisküvi

Üst Katı İçin; 4 Su bardağı Su - 5 Kaşık Nişasta -  1 Su Bardağı Şeker - 1 Paket Tang (Toz İçecek)
YAPILIŞI;

Öncelikle Zemin malzemelerini bir tencereye koyup sürekli karıştırarak pişirin.

Islatılan Kare borcama Pişen muhallebiyi dökün.

Muhallebinin üzerine bisküvileri dizin.

Başka bir tencereye Üst katın malzemelerini koyup karıştırarak pişirin.

Pişen Tang'i bisküvilerin üzerine dökün.

Buzluğa atıp Yaklaşık 1 saat bekletin ve kare dilimlere bölüp Soğuk olarak servis yapın.

Afiyet Olsun;)

https://instagram.com/zeynkurabiye?igshid=4h7usv8hion9
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments