Column Left

29 Ağustos 2019 Perşembe

Haşhaşlı Revani

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar











Haşhaşlı Revani
——
Malzemeler
 Dört Tane yumurta
Bir  Su bardağı mavi haşhaş
Bir  Su bardağı şeker
 Bir Su bardağı yoğurt
BirSu bardağı sıvı yağ
Bir  Vanilya
 Bir Kabartma tozu
 İki Su bardağı irmik
 Dört Kaşık un
-----------------------------
Bir  Kutu Krem şanti
-----------------------------
ŞERBET
İki  Buçuk Su bardağı şeker
Dört Su bardağı su
Biraz Limon
Hazırlanışı
Şerbeti 8 dk kaynatın soğusun.
Yumurta ile şekeri çırpın. Üzerine diğer malzemeleri ekleyip bir miktar daha çırpın.
Revaniyi dikdörtgen borcama yağlayıp dökün.
170 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Fırından çıkınca hemen soğuk şerbeti üzerine gezdirerek dökün.
Üzerini bir tepsiyle kapatarak soğumaya bırakın
Soğuyunca, 2poşet kremşantiyi 1/5 su bardağı süt ile çırpıp revaninin üzerine düzgün bir şekilde yayın.
Buzdolabında dinlekdikten sonra servis yapın.
Afiyet olsunİ;)





Reposthttps://instagram.com/zeynkurabiye?igshid=1n69qj083sa2t

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments