Column Left

30 Aralık 2018 Pazar

ÇİKOLATALI GÜLLAÇ

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar






ÇİKOLATALI GÜLLAÇ 
5 adet güllaç
1 litre süt
1 bardak şeker
2 yemek kaşığı kakao
100 gr çikolata
5-6 yemek kaşığı ceviz içi
Süt, şeker ve kakaoyu derin bir tencereye alıp ocağa koyun. Karıştıra karıştıra pişirin. Kaynadıktan sonra ocağı kapatıp içine çikolatayı atın ve eritin.
Süt ılıdıktan sonra yuvarlak borcama güllaç yaprağını 1 sıra olacak şekilde koyun. Üzerini sütlü karışımla ıslatın. Sonra tekrar güllaç, tekrar sütlü karışım ve ara katlarına ceviz olmak üzere bütün malzemeyi sırayla kullanın. Biraz dinlendirdikten sonra üzerini dilediğiniz gibi süsleyip servis edin. Afiyet olsun 

Tarif için teşekkürler : muhallebinindibi
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments