Column Left

19 Aralık 2018 Çarşamba

Bıçak Arası (Etli Ekmek )

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar







Bıçak Arası (Etli Ekmek )
Tarifi'nin Malzemeleri

Hamuru için;

4 su bardağı un
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket instant maya
1 buçuk su bardağından az su 
Üzeri için ( iç harcı ) ;

Yarım kilo kuşbaşı et
2 domates
1 tane biber
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı tuz
1 kaşık sıvı yağ
Bıçak Arası Etli Ekmek Tarifi'nin Yapılışı

Öncelikle hamurumuzu yapıp mayalanmaya bırakalım. O mayalanırken bir yandan üstünün harcını hazırlayalım Kuşbaşı etleri çok küçük doğrayalım sonra domatesi biberi de aynı şekilde küçük küçük doğrayalım, baharatımızı katıp karıştıralım. Hamur mayalandıktan sonra küçük bezeler haline ayıralım mandalina büyüklüğünde sonra hamuru ince uzun bu şekilde açıp üstüne harç sürüp yağlı kağıtlı fırın tepsimize dizelim ve 200 derecede pişirelim, sonra sunuma hazır. 
Tarif > https://www.instagram.com/merveninmtfgi/
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments