Sponsorlu Bağlantılar
ARTAN KEK TATLISI
1 paket çilekli jöle
Kek kırıntısı
1 poşet sade krem şanti
1 su bardağı soğuk süt
Yarım paket labne ( 100gr )
2 yemek kaşığı pudra şekeri
Çilekli jöle üzerindeki tarife göre hazırlanıp kuplara paylaştırılır ve donmaya bırakılır.
Jöle donduktan sonra üzerine keklerin bir kısmı ufalanır.
Kremşanti soğuk süt ile kıvam alana kadar çırpılır. Labne ve pudra şekeri de eklenip tekrar çırpılır.
Kremanın yarısı kuplara keklerin üzerine paylaştırılır.
Üzerine kalan kekler serpiştirilir.
Kalan krema sıkma torbasına konup kupların üzerine sıkılır.
İstenilen şekilde süslenir. Afiyet olsun
Tarif için teşekkürler : muhallebinindibi
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments