Column Left

6 Ekim 2018 Cumartesi

MARMELATLI KURABİYE

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar










 ☝Marmelatlı Kurabiye ☝

Bir paket yumuşak margarin 
Bir su bardağı nişasta 
Bir su bardağı pudra şekeri 
Bir tane yumurta 
Yarım paket kabartma tozu 
Yeteri kadar un 
İstediğinize kalmış reçel Marmelat ben kaysı reçeli kullandım 
Bütün malzemeleri koyup çok yumuşak ve çok sert olmayan bir hamur elde ediyoruz ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayıp tepsimize diziyoruz ortasını herhangi bir kapakla yada başka birşeyle açıp önceden ısıtılmış fırında 180 derecede kızartıyoruz fırından çıkan kurabiyemizin üzerine hemen pudra şekeri serpip soğumaya bırakıyoruz soğuduktan sonra recelimiz koyup afiyetle yiyoruz


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments