Sponsorlu Bağlantılar
☝Marmelatlı Kurabiye ☝
Bir paket yumuşak margarin
Bir su bardağı nişasta
Bir su bardağı pudra şekeri
Bir tane yumurta
Yarım paket kabartma tozu
Yeteri kadar un
İstediğinize kalmış reçel Marmelat ben kaysı reçeli kullandım
Bütün malzemeleri koyup çok yumuşak ve çok sert olmayan bir hamur elde ediyoruz ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayıp tepsimize diziyoruz ortasını herhangi bir kapakla yada başka birşeyle açıp önceden ısıtılmış fırında 180 derecede kızartıyoruz fırından çıkan kurabiyemizin üzerine hemen pudra şekeri serpip soğumaya bırakıyoruz soğuduktan sonra recelimiz koyup afiyetle yiyoruz
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments