Sponsorlu Bağlantılar
1 paket tereyağı
1 su bardağı pudra şekeri
250 gr patates nişastası (isterseniz buğday nişastası da kullanabilirsiniz)
Aldığı kadar un
1 paket vanilya
Mürdüm eriği marmelatı
Kayısı marmelatı
Tereyağı ve pudra şekerini güzelce açık bir renk alana denk karistiriyoruz daha sonra patates nişastası ve unu ilave edip yumuşak bir kivam da hamur elde ediyoruz daha sonra iki yağlı kağıt arasına hamuru alıp merdaneyle açıp istediğiniz bir kalıpla kesip içine marmelat koyup kapatın yağlı kağıt serilmis tepsiye dizip 150 derecede Hafif renk alana kadar pisiriyoruz soğuduktan sonra üzere pudra şekeri serpin afiyetle olsun -
hilalinmutfagina teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments