Column Left

5 Ağustos 2017 Cumartesi

Zeytinyağlı Sarma

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar




Zeytinyağlı Sarma
İki su bardağı pirinç
İki çay bardağı sıvıyağ İki tane büyük boy kuru soğan Pulbiber karabiber tuz
Maydonuz nane Bir yemek kaşığı biber Salçası Bir yemek kaşığı domates Salçası
Bir su bardağı ılık su Bir kilo asma yaprağı Soğanları küçük doğrayıp sıvıyağ da hafifçe kavuruyoruz Salçaları da koyup kavuruyoruz pirinçleri ilave edip baharatları atıp bir su bardağı kadar su koyup kısık ateşte suyun çekmesini bekliyoruz arada karıştırıp altını kapatıp maydonuz ve naneyi ekleyip 15 20 dakika ılığımaya bırakıyoruz ılıdıktan sonra sarıp tenceremize dizip kısık ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz.Tarifi için instagram.nejla_bicil e Teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments