Column Left

5 Ağustos 2017 Cumartesi

Kaşarlı Poğaça

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar




Kaşarlı Poğaça
İki su bardağı süt ılık
Bir su bardağı su ılık
Bir su bardağı sıvıyağ
İki yumurta akı
Üç yemek kaşığı şeker
Bir buçuk tatlı kaşığı tuz
Bir paket maya
Yeteri kadar un
İç malzemesi kaşar
Pekmez susam
Bütün malzemeleri koyup yumuşak bir hamur elde ediyoruz iki saat kadar mayalandıktan sonra mandalina büyüklüğünde bezeler alıp hafifçe açıyoruz içine peynir koyup kapatıyoruz önce pekmezli suya sonra susama bulayıp tepsiye diziyoruz 30 dakika kadarda Tepside mayalandıktan üzerini bıçakla kesip sonra önceden ısıtılmış fırında 200 derecede kızartıyoruz kesinlikle tavsiye ederim.Tarifi için instagram.nejla_bicil e Teşekkürler


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments