Column Left

5 Ağustos 2017 Cumartesi

Parmak Kebabı

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar

Parmak Kebabı
Yarım kilo patlıcan
Yarım kilo patates
Üç tane domates
Beştane yeşil biber
300 gr kıyma
Bir tane kuru soğan
Tuz bulbiber
Dört diş sarmısak
Bir yemek kaşığı Salça
Patlıcanları alacalı soyup tuzlu suda bir saat bekletiyoruz patatesleride soyup parmak şeklinde kesip kızgın yağda kızartıyoruz patlıcanlarıda aynı şekilde kızartıyoruz kıymamızıda tafamıza koyup suyu çekene kadar pişiriyoruz küçük küçük doğranmış kuru soğan ve sarmısakları ilave ediyoruz onlarıda kavurup küp doğranmış domates ve yeşil biberleri ilave edip birazda öyle pişiriyoruz borcama sırasıyla dizip ortaya Kıymalı harcımızı koyup biber ve domatesle süslüyoruz Salçalı sos yapıyıp üzerine gezdiriyoruz önceden ısıtılmış fırında 200 derecede kızartıyoruz.Tarifi için instagram.nejla_bicil e Teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments