Column Left

5 Ağustos 2017 Cumartesi

Krem Şantili Kurabiye

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar

Krem Şantili Kurabiye
2 poşet krem santi
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı ince çekilmiş fındık
2 su bardağı un
Süslemek için
80 gr çikolata
Renkli şekerler
Toz krem şantiyi karıştırma kabına alın üzerine sıvıyağ koyup elinizle birbirine yedirin daha sonra unu ekleyip yoğurun en son fındığı ekleyip bir kez daha yoğurun hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayin ve yağlı kagit serilmis fırın tepsisine aralıklı olarak yerleştirin önceden ısıtılmış fırında 160 derecede uzeleri hafif kizarana kadar pişirin üzerine isterseniz çikolata isterseniz pudra şekeri ile süsleyip servis yapın
Not
Kurabiyelerin altının yanmamasina dikkat edin altlari kızarmışsa pişmiş demektir
Fırından ilk çıktığında kurabiyeler yumuşak oluyor ama daha sonra sertlesiyor.Tarifi için instagram.sevdeyemek e Teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments