Column Left

5 Ağustos 2017 Cumartesi

Havuç Dilimi Islak Ke

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar


Havuç Dilimi Islak Kek
Üç yumurta
Bir su bardağı şeker
Bir su bardağı sıvıyağ
Bir su bardağı süt
Bir paket kabartma tozu
Bir paket vanilya
Yeteri kadar un
İki yemek kaşığı kako



Yumurta ve şekeri güzelce çırpıyoruz krema haline gelene kadar sıvıyağ ve kakoyu da koyup karıştırıyoruz bu harçtan bir su bardağı alıp kenara koyyoruz süt ve diger malzemeleri koyup koyup karıştırıyoruz yağladığımız borcama boşaltıp önceden ısıtılmış fırında 180 derecede kızartıyoruz fırından çıkan kekimize ayırdığımız harcımızı döküp üzerini iste kalmış şeylerle süslüyoruz.Tarifi için instagram.nejla_bicil e Teşekkürler


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments