Column Left

15 Ağustos 2015 Cumartesi

Zayıflatan Domates Suyu Kürü

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar


Zayıflatan Domates Suyu Kürü
Atv ekranlarında yayınlanan Zahide İle Yetiş Hayata adlı programa konuk olan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu zayıflamak için Göbek Yağlarını Eriten Formül – Domates Suyu Kürü nün yapılışını izleyenlerle paylaştı.

Erkek yada kadın olsun hiç fark etmeksizin bir çok insanın en büyük problemlerinden birisi olan göbek yağlarına Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun vermiş olduğu domatesli kür bu sıkıntıyı çeken herkesin problemine çözüm olacaktır.



Domates Suyu Nasıl Zayıflatıyor?
Domates Suyu İçerek Kilo Verme Yöntemi Nasıl Yapılır?
Domates diyeti bir zamanlar diyet sıralamasında en popüler olan diyetlerden biriydi. Son dönemlerde domatesin sadece sağlık bakımından yararlı olmadığı ayrıca zayıflama ve yağ yakmaya büyük faydaları olduğu ortaya çıkmasıyla doğal ve bitkisel diyet yapmak isteyenlerin diyet sıralamasında tekrardan ilk sıraya çıkmıştır.

Domates suyunu dilerseniz gençlik iksiri olarak kullanabilir dilerseniz de içeriğinde bulunan yağ yakan bitkisel asitlerden yararlanarak sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz. Domates suyunun haricinde domatesin kendiside doğal bir şifa deposudur. Siz kadinneder.com okurları için domatesle zayıflama ve kilo verme yöntemi ile ilgili bilmeniz gereken tüm bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum.



Zayıflamak İçin Domates Suyu Kür ünü Nasıl Tüketmeniz Gerekiyor?
Eğer domates suyunu göbek ve göbeğinizin etrafında bulunan yağları yakmak için kullanacaksanız dikkat etmeniz gereken en önemli nokta tüketeceğiniz zaman aralığının öğle vaktinden sonra olmasıdır. Eğer bel kısmınızda bulunan yağları eritmek için kullanacaksanız öğleden sonra bir bardak domates suyu içmeniz yeterlidir. Yapacağınız zayıflama uygulamasını desteklemek için Maydanoz Kürü nü kullanabilirsiniz. Destekleyici ürünler kullanarak kurtulmak istediğiniz yağlardan kolayca kurtulabilirsiniz.





Domates Suyu Kürünü Öğleden Sonraları 1 Bardak İçeceksiniz (1 Ay Süresince Her gün Yapın, 1 Hafta Ara verin, Ardından tekrar 1 ay süresince her gün yapın.)



Yapılışı – Uygulanışı: Günlük olarak öğleden sonraları 1 su bardağı domates suyu için. İçeceğiniz domatas suyunun taze ve doğal domates suyu olmasına özen gösteriniz. Bir ay boyunca domates suyu kürünü yapıp daha sonra bir hafta ara verin ve ardından 1 ay süresince tekrar uygulayın. Sabahları limon suyu tüketerek kürü desteklemiş ve göbek bölgenizdeki yağlardan kurtulmuş olursunuz. Bu kürü tüketerek tüm bunların yanında kalp çavresinde oluşan yağlanmayı yok ederek kalbinizin daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır.



Domatesin ve domates suyu tüketmenin insan sağlığı açısından çok büyük faydalarının bulunduğu bir çok bilim adamı tarafından defalarca dile getirilmiştir.



– Domatese kırmızı olmasını sağlayan likopen adlı madde, vücudun direncini arttırır ve birçok farklı kanser türüne karşı vücudu koruyucu faydası bulunmaktadır.

– Domates, karotenoidlerden bilhassa da likopen bakımından oldukça zengin bir sebzedir.

– Prostat kanseri tehlikesini yüzde 26 oranında düşürür.Kaynak:http://www.kadinneder.com/
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments