Column Left

22 Ağustos 2015 Cumartesi

Sivilceli Cilt İçin Tarçın Maskesi

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar



Sivilceli Cilt İçin Tarçın Maskesi
ivilceli ve akneli cildiniz varsa, bir çok çeşit ürün denemenize rağmen probleminize çözüm bulamadıysanız, tarçın maskesi yardımıyla cilt sorunlarınızı giderebilirsiniz.


Her kadının hayali güzel bir cilde sahip olmaktır. Bu sebeple dış görünüşe ve kişisel güzelliğine önem veren hanımlar birtakım malzemelerle mükemmel bir görünüm elde etmeye çalışır.

Cildinizi kusursuz bir hale getirerek güzelliğinize güzellik katmak için tarçın maskesi tam da size göre.

Tarçının Cilde Faydaları
Cildi ferahlatır.

Cilt hücrelerine direnç verir.

Hastalıklara karşı vücudu güçlendirir.

Antioksidan kaynağıdır.



Malzemeler

Bir tatlı kaşığı bal

250 gr. biraz tarçın tozu





Tarçınlı Bal Maskesi Nasıl yapılır?
Küçük bir kap içerisine yada tabağa balı ve tarçını ekleyin. Ardından malzemeleri bir çubuk yada kaşıkla iyice karıştırın. Tarçın ve balın birbirine karışana ve koyu bir kıvam alana kadar karıştırınız. Tam kıvamı sağlamak için ortalama iki dakika karıştırmanız gerekecek. Koyu bir kıvama geldikten sonra uygulama kısmına geçebilirsiniz.



Tarçınlı Bal Maskesinin Uygulanışı
İlk olarak yüzünüzü sabun yada temizlik jeli ile iyice yıkayınız. Ilık suyla yüzünüzü iyice yıkadıktan sonra kurutun ve ardından maskeyi yapmaya başlayın. Maskeyi bütün cildinize ve sivilcelerin bulunduğu bölgelere sürünüz. Sürdüğünüz karışımı mümkün olduğu kadar sivilcelere zarar vermeden hafifçe yediriniz. Maskeyi haftada 1 kez kullanmanız yeterli olacaktır.
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments