Column Left

20 Ağustos 2015 Perşembe

Gül Pogaça

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar


Gül Pogaça
Malzemeler : 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik sût 1 su bardagi siviyag 1 yas maya 1 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi toz seker Alabildigi kadar un iç harci için : Yagsiz beyaz peynir maydanoz, dereotu (istege bagli) Yapilisi : Yas mayayi ilik sütle ve ilik suyla eritiyoruz. Siviyag toz seker katip karistiriyoruz. Unu (yaklasik 1 kilo) azar azar ilave edip, yumusak bir hamur elde ediyoruz. Ûzerini kapatip mayalanmasini bekliyoruz. Mayalandiktan sonra bezeler yapiyoruz. Bezeleri resimdeki göründügü gibi açip kesiyoruz. Harçtan koyup sekil veriyoruz. Üzerlerine yumurta sarisi surup önceden isinmis 180 ° derece firinda psiriyoruz.Mutfaktan Mis Kokular'a Teşekkürler



Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments