Column Left

24 Haziran 2015 Çarşamba

HAVUÇLU KABAK SALATASI

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar


HAVUÇLU KABAK SALATASI
Malzemeler
3 Adet iri kabak
2 Adet iri havuç
1 çay bardağı sıvıyağ
1 Su bardağı yoğurt
1 Su bardağı çekilmiş ceviz
3 Diş sarımsak
1 Demet dereotu
Tuz
Yapılışı
Kabakların kabuklarını soyup, rendeleyin.Tavaya sıvıyağı koyup, kabakları ilave edin.Kabaklar suyunu salıp tamamen çekene kadar en az 20 dakika kadar orta ateşte pişirin.Rendelenmiş havuçları da ilave edip, yaklaşık 20 dakika kadar daha kavurmaya devam edin.Tuzunu ve çekilmiş cevizi de tavaya ilave edip, bir iki döndürdükten sonra tavayı ocaktan alın.Bu ara da yoğurdu sarımsaklayıp, dereotunu ince ince kıyıp, soğuyan kabak ve havuç kavurmasının üzerine ilave edip, karıştırın.Servis tabağına alın.Afiyet olsun.Alyamina Kuzine'ne Teşekkürler


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments