Column Left

20 Haziran 2015 Cumartesi

FIRINDA BAHARATLI KÖZLENMİŞ PATATES

Sponsorlu Bağlantılar


FIRINDA BAHARATLI KÖZLENMİŞ PATATES
Kişi sayısına göre iri düzgün patates
1 çay bardağı zeytinyağı veya istenilen sıvı yağ
50 gr eritilmiş tere yag
1 yemek ksg kekik
1 yemek ksg kuru biberiye
1 yemek ksg kırmızı biber
2 diş sarımsak
tuz ve karabiber.
Sponsorlu Bağlantılar

YAPILIŞI

Öncelikle patatesler hariç tüm malzemeler derin bir kasede karıştırılır.Patatesler kabuklarıyla iyice ve hatta temiz bir diş fırçasıyla iyice temizlenir.Patateslerin altında ince bir şekilde kesilir.Tamamen kesilmemek kaydı ile ince ince dilimlenir.Aralarına hazırlanan baharatlı sos her yerine sürülüp önceden ısıtılmıs 200 derece fırında iyice pisirilir.Sıcak servis yapılır
Güloannemutfakta'ya teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments