Column Left

15 Haziran 2015 Pazartesi

CEVIZLI KALBURABASTI

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar


CEVIZLI KALBURABASTI
2su bardagi seker
2bucuk su bardagi su
2-3 damla limon suyuyla serbet hazirlanip sogumaya birakilir.
1yumurta
Yarim cay bardagi yogurt
yarim paket margarin
Yarim cay bardagi sivi yag
Yarim paket Kabartma tozu
vanilin
Bir cimdik tuz
1su bardagi irmik
Alabildigince unla hamur yogurulur. Ceviz buyuklugunde parcalar koparilarak iclerine dovulmus ceviz konularak oval sekil verilir. Kalbur ya da bicak yardimiyla yassilanarak son sekli verilir. Isitilmis firinda pisirilen kalburabastilar biraz ilidiktan sonra serbeti dokulur.
AFIYET OLSUN..GÜLÇİN'in Mutfağı'na Teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments