Column Left

26 Ağustos 2019 Pazartesi

Biberli Ekmek

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar











Biberli Ekmek
Üst harcı için
1 su bardağı çökelek
1 kuru soğan
yarım su bardağı sıvıyağ
1 dolu yemek kaşığı biber salçası
maydanoz
Soğan, sıvıyağ ve salça kavrulur ve soğumaya bırakılır. 1 su bardağı çökelek ve maydanoz eklenir ve karıştırılır.

Hamur için
4 su bardağı un
1 çay kaşığı tuz
yarım paket yaş maya
Su ve çok az şeker (mayası için)

Hamuru yoğrulur ve kabarmaya bırakılır.
Mandalina büyüklüğünde parçalar kopararak elimizi sıvıyağa batırarak tabak büyüklüğünde açalım.
Üzerine hazırladığımız içten sürelim ve 200 derecelik ısınmış fırında veya tavada pişirelim.
Afiyet olsun 😋

Repost https://instagram.com/gulsen_atmaca?igshid=y8das5fdalwn
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments