Column Left

3 Aralık 2018 Pazartesi

KATMER POĞAÇA

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar

















👉Katmer Poğaça👈
İki su bardağı süt
Bir su bardağı su
Bir su bardağı sıvıyağ
İki yumurta akı hamurun içine sarısı dışına
Bir paket maya
İki yemek kaşığı şeker
Bir yemek kaşığı tuz  çok dolu diyil
Yeteri kadar un
Arasına sürmek için yarım paket yumuşak margarin
İç malzemesi için
Peynir ve maydanoz
Süt ve su ılık olacak yumuşak bir hamur elde ediyoruz mayalanmaya bırakıyoruz iki saat kadar
Mayalandıktan sonra mandalina büyüklüğünde bezler alıp tabak büyüklüğünde açıp arasına yumuşak margarin sürüp yedi taneyi üst üste koyup buzdolabında 15 20 dakika bekletip tekrar açıp resimde gördüğünüz gibi kesip peynirli harçtan koyup sarıyoruz 30 dakika da Tepside mayalanıp  yumurta sarısı sürüp  önceden ısıtılmış fırında 200 derecede kızartıyoruz iki tepsi çıkıyor arkadaşlar afiyet olsun #nejla_bicil Tarif için teşekkürler



Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments