Column Left

19 Aralık 2018 Çarşamba

Halka tatlısı

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar







Halka tatlısı 
3 su bardağı şeker, 2,5 su bardagi su ve bir dilim limonu tencereye alin kapagini kapatıp yarim saat kaynatip ocaktan alıp soğutun 
500 gr irmik 
Yarım su bardağı un
1 su bardağı süt 
1 su bardağı su
2 yemek kaşığı şeker 
1 paket kabartma tozu
Yarım su bardağı sıvıyağ 
Kizartmak için sıvı yağ

Once irmiği unu sıvıyağı kabartma tozunu şekeri daha sonra sütü ve suyu derin bir kabin icine alip güzelce karıştırıp uzerini örtüp yaklasik yarım saat bekletin hamuru kaşığa aldığınızda akmayacak kivamda olucak krema torbasina yıldızlı uç takip hamuru torbaya doldurup yagin icine genis daireler çizerek sıkın sonra tencere yada tavanizi hafif sallayarak tatlilarin uzerine de yag almasini saglayin her iki tarafini kizarttiginiz tatlilari yağdan alip soguk serbetin içine atiyoruz hazirladigimiz hamur bitene kadar ayni islemi uygulayin 
afiyet olsun😊
Tarif > https://www.instagram.com/sevdeyemek/
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments