Sponsorlu Bağlantılar
PASA SARMASİ .
Malzemeler
1 lt süt
1su bardağı un
1.5çorba kaşığı nişasta
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
50 gr margarin
Kremasi için
1 su bardağından 2 parmak eksik süt
1 paket krem santi
Tepsiye serpmek için hindistan cevizi
Hazırlanışı
Muhallebiyi hazırlamak için bir tencereye süt, un, nişasta, vanilya, şekeri koyup kısık ateşte koyulaşıncaya kadar pişiriyoruz. Piştikten sonra margarini ekliyoruz eriyene kadar karıştırıyoruz ve mikserle birkac dakika çırpıyoruz pürüzsüz oluncaya dek. Hindistan cevizi döktüğümüz tepsiye muhallebiyi eşit miktarda yayarak döküyoruz ve soğumaya bırakıyoruz. Soğuması için 2-3 saat yeterlidir. Soğuyan muhallebiye krem şantiyi hazırlayıp üzerine sürüyoruz ve istediğiniz boyutta kesebilirsiniz. Kesin rulo yapiyoruz.Afiyet olsun
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments