Column Left

21 Eylül 2018 Cuma

PAŞA SARMASI

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar









PASA SARMASİ .
Malzemeler

1 lt süt

1su bardağı  un

1.5çorba kaşığı nişasta

1 su bardağı şeker

1 paket vanilya

50 gr margarin

Kremasi için

1 su bardağından 2 parmak eksik süt

1 paket krem santi

Tepsiye serpmek için hindistan cevizi

Hazırlanışı

Muhallebiyi hazırlamak için bir tencereye süt, un, nişasta, vanilya, şekeri koyup kısık ateşte koyulaşıncaya kadar pişiriyoruz. Piştikten sonra margarini ekliyoruz eriyene kadar karıştırıyoruz ve mikserle birkac dakika çırpıyoruz pürüzsüz oluncaya dek. Hindistan cevizi döktüğümüz tepsiye muhallebiyi eşit miktarda yayarak döküyoruz ve soğumaya bırakıyoruz. Soğuması için 2-3 saat yeterlidir. Soğuyan muhallebiye krem şantiyi hazırlayıp üzerine sürüyoruz ve istediğiniz boyutta kesebilirsiniz. Kesin rulo yapiyoruz.Afiyet olsun


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments