Column Left

20 Ağustos 2015 Perşembe

Kusbaşı Etli Ispanaklı Mini Pizza

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar


Kusbasi etli Ispanakli Mini Pizza
Malzemeler 12 adet için : 1 kuru maya 3 yemek kasigi zeytinyagi 250 gram un 150 ml ilik su Iç malzemesi : 200 -250 gram kusbasi et 1 yesil biber 1 kabak  1 kirmizi biber 3-4 yaprak ispanak (buyuk) Sosu için : 3 yemek aksigi zeytin yagi 1/2 yemek kasigi biber salçasi 1/2 domates salçasi Kekik, feslegen, tuz, karabiber Kasar peyniri Yapilisi : Ilk önce hamurumuzu hazirlayalim. Bunun için, buyuk bir kabin içine unu dökelim, ortasina kuru mayayi, ilik suyu ve zeytinyagi koyalim ve ele yapismayan bir hamur elde edelim. 12 adet minik bezeler yapalim. Diger yandan, kusbasi etmizi minik minik dograyalim. Biberli ve ispanaga ayni sekilde. Sosumuzu hazirlayalim. Bunun için küçûk bir kâsede, salçamizi, zeytinyagimizi kekik, karabiber, feslegen, tuz koyup karistiralim. Bezeleri elimizle açalim. üzerine sosumuzu sürelim ve sirayla, yesil biber, ispanak, et ve en son kirmizi biberi ilave edelim. Butun bezeleri bu sekilde yapalim. yagli kagit serdegimiz firin tepsimize dizelim ve önceden isitilmis 180 ° derece firinda pismeye birakalim. Firini söndurdukten sonra kasar meyniri serpistirelim ve tekrar firina verelim ki erismesinis aglayalim. AFIYET BAL SEKER OLSUNN.Mutfaktan Mis Kokular'a Teşekkürler



Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments