Column Left

11 Temmuz 2015 Cumartesi

PATLICAN KEBAP

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar


Patlican kebap

6-7 tane patlican
500gr kiyma
6-7 tane yesil biber
3 domates
sosu icin
2 yemek kasigi salca
1 yemek kasigi tuz (istege göre degisir)
1 tatli kasigi pulbiber (baharat istege göre degisir)
2 su bardagi su
1 yemek kasigi siviyag
kiymayi istege gör yapa bilirsiniz ya sadece baharat katip doldurun patlicanlari yada köfte harciyla da hazirlaya bilirsiniz kiymayi
patlicanlari yikadikdan sonra parmak genisliginde bicakla ciziyoruz sonra kesilen aralara kiyma harcimizla dolduruyoruz.. bütün patlicanlari doldurdukdan sonra tepsiye diziyoruz domatesleri ortadan kesiyoruz biberleri de tepsiye koydukdan sonra sos karisimini patlicanlarin uzerinden gezerek döküyoruz ve 180 derecede 1 saat bi bakin eger patlicanlar yumsamisa firindan cikara bilirsiniz.ve servis ede bilirisniz pilav ile. afiyet olsun. Fato'nun Mutfağı'na teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments