Column Left

12 Temmuz 2015 Pazar

Arap Kurabiye

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar


Arap Kurabiye
Malzemeler:Kurabiye hamuru için :
3 haşlanmış yumurtanın sarısı  (ufalanır)
250 gram  tereyag
oda ısısında
2 paket vanilya
2 yemek kaşıgı pudra şekeri
ve aldıgı kadar un   yumuşak bir hamur olucak .
Üzeri için :
1 çay bardagı kakao
1 çay bardagı pudra şekeri  karıştırılır  geniş bir kaseye elenir . Kurabiyelerimiz hamur malzemelerinin hepsi yogurularak ceviz büyüklügünde şekillendirilir .180 derece  ısıtılmış fırında  hafif üstü  kuruyunca  cıkartılır .Pembeleşmesine izin vermeyin :) . eledigimiz kakao ve şeker karışımına bulayıp servis tabagına alın . Afiyet olsun .Şifalı Mutfak'a Teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments