Column Left

15 Haziran 2015 Pazartesi

SODALI TARAK POĞAÇALAR

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar


SODALI TARAK POĞAÇALAR
1paket yas maya
1su bardagi ilik sut
1su bardagi sivi yag
1sise maden suyu
2 yemek kasigi seker
1tatli kasigi tuz
Alabildigince unla mayali hamur yogurulur. yarim saat dinlenen hamurdan ceviz buyuklugunde parcalar koparilarak el seklinde acilir. istege gore ic harc ya da erimis tereyagi surebilirsiniz. acilan hamurun uc kisimlarina kesikler atilip rulo sekli verilir ve iki ucu birbirine birlestirilir. uzerine yumurta sarisi surulup susam ve corekotu serpilir. 50dk kadar tepsi mayasindan sonra 200derece isinmis firinda pisirilir.GÜLÇİN'in Mutfağı'na Teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments