Column Left

12 Haziran 2015 Cuma

ANTEP FISTIKLI KATMER

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar

ANTEP FISTIKLI KATMER
3 adet baklavalık yufka
1 su bardağı fıstık
1 bucuk su bardağı toz seker
100 gr. kaymak
Yufkaları ortadan ikiye bölün. Orta kısmına 1 yemek kaşığı fıstık, 1 yemek kaşığı toz şeker, kaşığın ucuyla 3 veya 4 parça kaymak koyun.(yoksa tereyagda olur) Kenarları ıslatılarak gözleme yapar gibi kapatılır. çok az sıvı yag ile yağlanmış tavada iki tarafı kızartılır. Servis tabağına alınıp üzeri fıstıkla süslenir. Afiyet olsun.
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments