Column Left

30 Nisan 2015 Perşembe

MANTI

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar


MANTI
MALZEMELER:
un
su
tuz ile birlikte biraz sert bir hamur yoğurup yarım saat kadar dinlendirdik.
İÇ MALZEME:
kıyma
karabiber-tuz
1 tane rende soğan
ÜZERİ İÇİN:
sarımsaklı yoğurt
kızdırılmış tereyağı
YAPILIŞI: resimlerde görüldüğü gibi hamuru merdane ile açıp küçük karelere kestik ortalarına iç malzemeyi koyup kapattık,bol su ve tuz koyduğumuz tencere de haşladık,yoğurt ve tereyağ ile servis yaptık...Dilek Mutfakta'ya Teşekkürler





Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments