Column Left

24 Haziran 2015 Çarşamba

TAVUKLU ALİ NAZİK

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar

TAVUKLU ALİ NAZİK
Malzemeler:
1 adet tavuk fileto
1 adet bostan patlıcan
1 adet yeşil biber
1 adet kırmızı biber
1 adet domates
2 diş sarımsak
1 su bardagı süzme yoğurt
tuz, karabiber, pul biber
zeytinyagı
Hazırlanışı: Tavuğu kuşbaşı doğrayıp suyunu çekene kadar kısık ateşte ağzı kapalı şekilde pişirin.
Biberleri doğrayıp domatesi rendeleyin.
Suyunu çeken tavuga zeytinyağı ile birlikte dogranmış biberleri ekleyip 3-5 dk kavurup domates ve baharatları ekleyip sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Patlıcanı közleyip kabuklarını soyun ve minik minik doğrayın.
Sarımsagı rendeleyip patlıcan ile birlikte yogurda karıştırıp servis tabağına yayıp üzerine sotelenmiş tavuğu koyup servis yapın.Pembe Tatlar'a teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments