Column Left

12 Haziran 2015 Cuma

ŞERBETLİ COCOSTAR

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar

ŞERBETLİ COCOSTAR Hamuru ıcın Yarım paket margarın oda sıcaklıgında yumusamıs 1cay bardagı sıvı yag 1cay bardagı seker 1kucuk paket kakao 1yumurta 1paket vanılya 1paket kabartmatozu Aldıgı karar un
İçi için
2 su bardağı hindistan cevizi
1 yumurta aki
1 su bardağı pudra şekeri
Serbeti icin
1.5 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
Süslemek için 80 gr beyaz çikolata
Hamuru icin bütün malzemeleri yoğurun, kulak memesi kıvamında bir hamur olsun. Hamuru ceviz büyüklüğünde parçalara ayırın, ben bu ölçülerden 29 tane çıkarttım.
İç malzemesini de yoğurup 29 parçaya ayırıp yuvarlayin. Sonra hamurun içini oyup too şeklindeki hindistan cevizini yerleştirip kapatin. Önceden ısıtılmış fırında 35 dakika pişirin. ( yağlı kağıt yada tepsiyi yağlayarak kullanabilirsiniz )
Serbeti için , bir kapta sütün içine şekeri koyun, şeker eriyene kadar kaşıkla karıştırın. Ama süt soğuk olsun. Kurabiyeler fırından çıkınca hemen soğuk şerbetin içine atın, 1 dakika sonra çıkartın yumuşasin, şerbeti çeksin. Ben üzerine beyaz çikolata erittim siz farklı şekilde süsleyebilirsinız. Afiyet olsun.
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments