Column Left

12 Haziran 2015 Cuma

KOZALAK PEYNİR

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar

KOZALAK PEYNİR
MALZEMELER
250 gram krem peynir yumuşamış
1 / 4 su bardağı süt
1 su bardağı ufalanmış beyaz peynir
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 / 4 çay kasığı biber
2 / 3 bardak badem, kavrulmus
1 adet kabuk tarçın
Biberiye, radika,dereotu
Galeta, kraker veya cıg sebze
YAPILIŞI
Geniş bir kapta, pürüzsüz hal alana kadar krem peynir ve sütü çırpın. İyice karıstırın, beyaz peynir, rendelenmis kasar peyniri ve biber ekleyin. Kapağını kapatın ve 2 saat kadar buzdolabında bekletin.Servis tabağına, bir çam kozalağı şekline peynir karısımını koyun. En uçtan baslayarak, üst üste yerlestirilmis bademleri dizin. Kök ve çam iğneleri için kabuk tarçın ve dereotu veya biberiye, dereotu ekleyin. Galeta, kraker veya sebze ile servis yapın. AFİYET OLSUN
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments