Column Left

27 Haziran 2015 Cumartesi

KEŞKEK

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar


Keşkek
2bardak asurelik bugday
4-5bardak kadar su
Bugdaylar uzerlerini 3-4 parmak gececek su ile islanir.6-7saat sismeleri icin kapagı kapatılarak bırakılır. Sistigi zaman uzerine yine 3-4 parmak geçecek kadar su eklenir ve ateşe koyulur. Kaynayinca alti kisilir. Ara sıra karistirilarak 1, 5-2 saat pisirilir. Bugdaylar dagilip özlesmeli. En son tuzu eklenir. Bu şekilde sogutulduktan sonra buzdolabinda saklayabilirsiniz. Servis edilirken tereyag kizdirilip üzerıne gezdırılır. Tarif Defteri'ne teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments