Column Left

6 Eylül 2019 Cuma

Etli Ekmek

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar














🌟Etli Ekmek
🌟1,5kg un
🌟Su
🌟Tuz
İç Harcı için;
🌟750gr kıyma
🌟2kuru soğan
🌟Pulbiber, karabiber, tuz
🌟Su
Üzerine sürmek için;
🌟Tereyağı
Hamuru yoğurup bezelere ayırıyoruz. Üstlerini hafif nemli bir bezle örtüyoruz. İç harcı için kıymanın içine soğanı rendeliyoruz ve baharatlarını katıyoruz .2çaybardağı su katıp sulandırıyoruz. İlk yaptığımız bezemizi açıp yarısına harcımızdan kaşıkla 2kaşık koyup sürüyoruz. Kalan yarısını üstüne kapatıp D şekline getiriyoruz, kızgın tavada pişiriyoruz. Pişirdiğimiz emeklerimizi tereyağı ile önlü arkalı yağlıyoruz.
Yapacak olanlara kolay gelsin... Afiyet olsun...
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments