Column Left

19 Mart 2015 Perşembe

HAMİLE KEK

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar


HAMİLE KEK
4yumurta
1su bardagı şeker
1su bardagı un
1 pkt kakao
1pkt vanılya
2 yemek kasıgı rafineyag
1pkt kabartma tozu
muhallebısı;
1bardak şeker
4su bardagı süt
5 kaşık un
piştıkten sonra yarım paket sanayag vanılya cırpılacak.
Once kremeyi hazirlayin, onun icin bir tencerede dort bardak sutu, sekeri, unu karistirarak pisirin, yarim paket margarinive vanılyayı katip mikserle cirpin, kremaniz hazir.
Bu kek malzemelerini derin bir kapta cirpin, yaglanmis yuvarlak kek kalibina dokun 180 derece onceden isitilmis firinda pisirin, keki ortadan ikiye kesin,derin bir borcama(ben evde makarna suzmek ıcın kullanılan plastık suzgeçlerden kullanıyorum ), kekin ust parcasini alin, icine kremayi dokup, uzerine diger parcayi yerlestirin, poseti sarip birgun buzlukta bekletin.servıs yapacagınız zaman ters cevırıp kesın .eger bıraz muhallebısını cıvık ıstersenız servıs yapmadan bı sure once cıkarıpbekletın.gerçekten çokkk guzel bı pasta.AFİYET OLSUN.Leylanın Lezziz Mutfağı'na Teşekkür ederiz
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments